‘’Opgeven is geen optie, overwinnen wel’’

‘’Een dag gericht op maximaal 25 jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar die onder begeleiding van een deskundig team gaan werken aan discipline, doorzettingsvermogen en veerkracht’’


‘’Op deze dag leer jij dat opgeven geen optie is, overwinnen wel’’


Locatie: Control Club Wierden
Wanneer: Zaterdag 21 oktober 2023

Van 09:30 - 17:00 uur

Kosten:  €250,- Nu Tijdelijk voor 199,- (tot 6 okt)


‘’Deze dag leer jij dat je grens van opgeven veel verder ligt dan jezelf denkt, hoe je het negatieve stemmetje in je hoofd uitschakelt wat schreeuwt dat je niet meer kan, hoe je het vlammetje aangewakkerd om door te zetten en hoe je de echte wil creëert om jouw doel te behalen.’’

Drie pijlers!

"Discipline: Leer om te doen wat je moet doen en laat je niet afleiden door wat er om je heen gebeurt. Eyes on the price!"
‘’Doorzettingsvermogen: Ontdek hoe je non stop doorgaat om jouw doel te behalen.’’
‘’Veerkracht: Ervaar hoe veerkrachtig jij bent wanneer iets moeilijk of zwaar word.’’

Investeer dan in jezelf, meld je aan voor deze dag!

Inspiratiesessie

We trappen de dag af met een inspiratiesessie van Wouter Smit. Een interactieve sessie waar het belang van doelen stellen word uitgelicht en uitdagingen aan worden gegaan. 


Dat je vooral niet blijft hangen in het bekende, maar de stap durft te zetten om het onbekende aan te gaan en te ervaren. Hier is zingeving en discipline voor nodig. Om ondanks moeilijke en ongemakkelijke momenten door te gaan. Hoe dit jou sterker kan maken in situaties die je niet zelf voor het kiezen hebt. Situaties waar wij allemaal mee te maken gaan hebben. Situaties waar de keuze gemaakt moet worden om op te geven of juist door te zetten en veerkracht te tonen. Jij kiest voor het laatste.

Tot het gaatje..

Gevolgd door een ware ‘afmatting’ van voormalig Commando Henrico. Jij gaat zien tot wat je instaat bent om door te zetten wanneer het fysiek en mentaal zwaar wordt. Om bij uitputting en ongemak toch de ijzeren wil te tonen om door te zetten.


En tot slot een obstacle trail run

 

 Hoe ga jij om met een last op je schouders? Zorgt een obstakel ervoor dat je opgeeft, stopt en toegeeft aan het stemmetje in je hoofd dat zegt ‘’stop er maar mee’’? Of laat jij jouw ware aard zien en breek je door de grens van opgeven heen.

Interesse? Meld je aan!

’Train om echt sterk te worden. Train om te overwinnen!’’

Investeer dan in jezelf, meld je aan voor deze dag!

Kapot Sterk ‘’Opgeven is geen optie’’


Dit krijg je er voor terug:

 

  • Boost aan motivatie
  • Ijzersterk doorzettingsvermogen
  • Dosis veerkracht om te overwinnen
  • Handvatten om doelen te realiseren
  • Vaardigheden om uitdagingen aan te gaan
  • Vriendschap met like minded mensen
  • Stevig fundament voor persoonlijke groei
  • Mentale weerbaarheid

Investeer in jezelf, meld je aan voor deze dag!

Liever lui dan moe?

Vandaag de dag zijn jongeren liever lui dan moe. Een negatief gevolg van de vele soorten afleidingen die er tegenwoordig zijn. 

 

Uren scrollen op social media om de ‘’perfecte’’ levens te volgen van een favoriete influencer, het tellen van jouw ontvangen likes en het lezen van de reacties onder een vers geplaatste foto van jou. Iets wat het dopamine-niveau in jouw lichaam compleet op fucked en je even een boost van geluk geeft, wat ook net zo snel weer afneemt en je ongelukkig achter laat. Korte termijn geluk.


Het gesurf op het internet naar kleding, nieuwe gadgets, vakanties: potentieel geluksgevoel. Waar je wordt meegesleurd in de algoritmes die je nog meer met de stroming mee laten afglijden van hetgeen waar je echt mee aan de gang moet: Je eigen persoonlijke ontwikkeling.

Kom in actie voor jezelf!

De vele life hacks om het leven maar makkelijker te maken zorgen op den duur voor een slap incasseringsvermogen. Makkelijk is niet altijd goed. Moeilijk wel.

 

Al die afleiding maakt je slap, onzeker en laat je in slaap sukkelen. Je raakt lamgeslagen wanneer het even tegenzit en het houd je op afstand van het realiseren van doelen.

 

Je kan je hier tegen wapenen door eens het pad van de meeste weerstand te kiezen. Zoek naar een uitdaging wat je moeilijk vindt en zet door wanneer het ongemakkelijk wordt.  Stel een doel vanuit zingeving om die vervolgens te realiseren door gedisciplineerd te werk te gaan. Train jouw veerkracht door obstakels te leren incasseren.

 

Stop met denken: Wat als? Kom in actie!

Investeer in jezelf, meld je aan voor deze dag!