Bestel het nieuwe boek van Wouter: Mentaal Sterk!

KAPOTSTERK EVENTS

Kapot Sterk organiseert jaarlijks ook toffe events die in het teken staan van gezonde leefstijl, vitaliteit, fysieke inspanning en mentale kracht.


Wij organiseren Kapot Sterk-events op mooie locaties die matchen met de inhoud van het evenement. Het Kapot Sterk-event verzorgen wij in samenwerking met enthousiaste partners, zoals Tiny Parks. Op de gave locatie Eiland Tiengemeten verzorgen zij de catering en een fantastische beleving voor de deelnemers. Primal Focus gaf invulling aan de ijsbad-workshop en ademhalingsoefeningen. Ray Klaassens verzorgde een inspirerende lezing over mindset, karakter en veerkracht.  Ikzelf, Wouter Smit, aka Wutru, gaf een lezing over het belang van fysieke en  mentale weerbaarheid en hun invloed op het tegemoettreden van tegenslagen, doelen en uitdagingen.

Bekijk hier de video van ons laatste event!

Wil jouw team of organisatie ook een Kapot Sterk-event?

Maatwerk

Kapot Sterk organiseert jaarlijks ook toffe events die in het teken staan van gezonde leefstijl, vitaliteit, fysieke inspanning en mentale kracht.


Tijdens een intakegesprek stel je samen met ons de doelen van het event vast. Gericht op wat je wilt bereiken met het evenement en wat je de deelnemers wilt meegeven. In alle gevallen zal het een inspirerend, energiek en onvergetelijk evenement zijn, gebaseerd op de gezamenlijke expertise van alle partners!

Interesse? Dien een aanvraag in!

Bij de aanvraag zit een vrijblijvend intakegesprek via telefoon of videocall van 30 minuten.

Aanvraag indienen