Bestel het nieuwe boek van Wouter: Mentaal Sterk!

Lezingen

‘’Je hebt me laten zien dat je ook anders naar een moeilijke situatie kan kijken’’


Eén van de reacties die ik kreeg tijdens mijn lezingen. Moeilijke situaties maken we allemaal mee. Het is vooral de manier waarop jij naar de situatie kijkt die bepaalt hoe moeilijk deze is. En welke positieve draai jij er aan kan geven om het beste uit die situatie te halen.


Mij werd verteld dat ik aanleg heb voor tumoren. Ik had liever een ander soort aanleg of talent gehad. Maar hé: het is wat het is.

Laat ik er nu maar het beste van maken en mensen inspireren met mijn verhaal. Een verhaal dat gaat over uitdagingen, doelen en tegenslagen.

Over omgaan met die tegenslagen en veranderingen, over doorzetten, het trainen van mentale weerbaarheid en het zelf stellen van nieuwe uitdagende doelen.

Een Kapot Sterk verhaal

Bodybuilding, triatlon, hardlopen, zwemmen... Geen sportieve uitdaging was mij te gek. Maar in de zomer van 2020 kreeg ik te maken met mijn

grootste uitdaging ooit: een zeldzame tumor in mijn wervelkolom. Ik ging trainen om te overleven! Twee jaar later sloeg het noodlot opnieuw toe. Weer verloor ik de controle over mijn lijf en mijn leven. Fysieke kracht alleen kon me deze keer niet redden. Mentaal nóg sterker en weerbaarder zijn, dát werd mijn doel. Trainen om te overwinnen!


‘Kon ik dat maar zo volhouden?', 'Had ik maar net zo veel doorzettingsvermogen als jij’, ‘Hoe kan ik me motiveren om…’? Opmerkingen en vragen die ik vaak voorbij zie komen.

Mijn verhaal benadrukt het belang om door te zetten wanneer het soms even tegen zit. Het kan dan lastig zijn om positief en creatief te blijven nadenken. Lastig, maar niet onmogelijk, zo is gebleken. Daarom wil ik mensen inspireren om de situatie om te buigen naar iets positiefs. ‘Wat leert deze situatie mij? Wat kan ik er voor goeds uithalen?’ Met mijn verhaal bied ik jou de handvatten die mij zo goed hebben geholpen om te overleven en te overwinnen.

Neem contact op via het formulier of stuur een email naar wouter@kapotsterk.nl

Beleving

De lezing omvat inspiratie, inzichten, emotie, humor en diversiteit. Een verhaal waarin ik aan de hand van mijn ervaringen moeilijke momenten heb weten te overwinnen en er sterker uit ben gekomen.

Overwinnen

Inspirerende lezing over veerkracht, overwinnen van obstakels en positief denken.

  • Lezing van 60 minuten, aangepast aan en in interactie met het publiek
  • Ruimte om vragen te stellen na afloop
  • Prijs op aanvraag
  • Inclusief reiskosten en telefonisch of online intakegesprek
Speciaal tarief voor non-profitorganisaties en onderwijsinstellingen

"Wouter heeft op 18 april een inspiratie sessie verzorgd op onze Take Over bij ROC Friesepoort. De presentatie focuste zich op uit je comfortzone komen, fysieke- en mentale weerbaarheid en persoonlijke groei ofwel 'hoe word je de beste versie van jezelf en hoe ga je om met tegenslagen'. Naast dat Wouter erg prettig is om mee samen te werken, weet hij met zijn persoonlijke verhaal jongeren te boeien en inspireren. Naast zenden zoekt Wouter ook de interactie met zijn publiek, wat met de MBO studenten goed werkte. Een aantal jongeren stapte op het podium om te vertellen wanneer zij voor het laatst uit hun comfortzone waren gekomen, dit leverde mooie momenten op. Wouter bedankt voor de kapot sterke presentatie!"

Kjell Koopman
Event Coördinator

"AYA vs AJAX event; Wouter geeft eerlijke en kwetsbare inkijk in zijn behandeltraject.

Zijn mentale kracht is inspirerend. Hiermee is hij een voorbeeld voor lotgenoten. Hij geeft perspectief over wat mogelijk is!"

Melissa Sombroek
Verpleegkundig specialist oncologie OLVG