Wordt onderdeel van de krachtigste community van Nederland!

De Kapot Sterk Missie

Het is mijn doel om zoveel mogelijk jongvolwassenen te bereiken en bij elkaar te brengen die net als ik iets fysieks en/of mentaals hebben meegemaakt in het leven wat flinke impact heeft gehad.


‘’Kapot Sterk staat voor het creëren van een energieke ongedwongen omgeving voor jongvolwassenen die te maken hebben gehad met tegenslagen, waarbij er met elkaar en individueel gewerkt kan worden aan fysieke en mentale weerbaarheid en vriendschappen voor het leven kunnen ontstaan’’

De wil om een community op te richten voor gelijkgestemden is bij mij tot stand gekomen vanuit een behoefte. Ik ervaar namelijk zelf dat het niet altijd gemakkelijk is om je gevoelens te delen met iemand of begrepen te worden door een ander die niet in een soortgelijke situatie is geweest. Daarnaast laat de gebeurtenis ook een fysiek en/of mentaal litteken achter waar je voor de rest van je leven nog mee moet leren omgaan. Erover kunnen praten met gelijkgestemden en het vergroten van de weerbaarheid is naar mijn mening enorm belangrijk om een nog sterkere versie van jezelf te worden.

 

Je staat er niet alleen voor. Er zijn namelijk gelijkgestemden die net als jij en ik voor één dezelfde uitdaging staan of hebben gestaan. Binnen deze community komen we samen.


Kapot Sterk bestaat momenteel uit een: website, boek, social media en de (online) community.

 

Samen staan we Kapot Sterk.