Daag jezelf fysiek en mentaal uit!

Kapot Sterk community is er voor jou. Hier vind je motiverende en krachtige handvatten om mee aan de slag te gaan en in contact te komen met gelijkgestemden. Want samen staan we immers sterk! Ben jij er klaar voor om vooral aan jezelf te laten zien waar jij toe in staat bent

Dit biedt de community:

Gelijkgestemden

Vind gelijkgestemden om ervaringen en kennis mee te delen. En vooral elkaar te motiveren. Samen staan we sterk!

Trainingsschema's

Verschillende trainingsschema’s om mee aan de slag te gaan. Gericht op kracht, conditie en full body.

Oefeningen

Er zijn meer dan 100 verschillende oefeningen en instructies te vinden binnen de community waar je goed mee van start gaat.

Wouter als coach

Wouter staat iedere dag voor je klaar. Wouter fungeert als coach die je altijd kan benaderen voor vragen en een portie motivatie.

Challenges

Verschillende challenges die jou fysiek en mentaal uitdagen. Challenges die zowel thuis, online en maar ook met een groep live gedaan kunnen worden.

Professionals

Er zullen geregeld professionals ‘’aanschuiven’’ om specifieke onderwerpen te behandelen.

Events

Er zullen verschillende soorten real live events georganiseerd worden.

Blogs

Er zullen verschillende blogs gepost worden door members van de community maar ook door experts.

Yoga en meditatie

Er zijn verschillende yoga en meditatie lessen te volgen.

Bestel het nieuwe boek van Wouter: Mentaal Sterk!

Ik wil lid worden!

Sterk dat je lid wordt van de community!
Je kan kiezen uit twee soorten lidmaatschappen, namelijk:

Maand lidmaatschap

€ 10,50 p/m

Actiekorting!

€ 5,25 p/m

 • Connecten met gelijkgestemden
 • Maandelijkse Challenges
 •  Meer dan 100 verschillende fitnessoefeningen
 •  Training schema's
 • Cursussen en workshops
 • Yoga en meditatie lessen
 • Verschillende onderwerp boards zoals recepten, fitness, motivatie etc.

Jaar LIDMAATSCHAP

€ 9,50 p/m

Actiekorting!

€ 99,- p/j

 • Connecten met gelijkgestemden
 • Maandelijkse Challenges
 •  Meer dan 100 verschillende fitnessoefeningen
 •  Training schema's
 • Cursussen en workshops
 • Yoga en meditatie lessen
 • Verschillende onderwerp boards zoals recepten, fitness, motivatie etc.

Lees hier over een aantal leden binnen de community:

Babette

‘’ In 2017 stond mijn leven volledig op zijn kop toen artsen een tumor in mijn ruggenmerg vonden. Ik had net de PABO afgerond en stond drie maanden voor de klas. Het nieuws veranderde alles.’’


‘’  Gelijkgestemden, zoals op de Kapot Sterk Community, begrijpen wat je bedoelt. Je hebt aan een aantal woorden genoeg. Dit geeft een gevoel van samenhorigheid, begrip en steun. Dit maakt de Kapot Sterk Community voor mij zo waardevol’’.

Eslie

‘’Ik kreeg voor de vierde keer de diagnose kanker op mijn bordje’’


Dat je begrepen wordt in de dingen die doet en van elkaar kan leren dat vind ik erg mooi aan een community. Nieuwe mensen leren kennen, ervaringen delen, plezier maken en samen sporten, dat is waarom ik Wouter heb benaderd met mijn verhaal en wil ondersteunen om anderen te inspireren middels de community.

Marcel

 ‘’Op mijn 30ste heb ik een herseninfarct doorgemaakt, daaropvolgend een depressie en latere een zware burnout met shutdown van lijf en brein’’.


‘’ Het terugzien van een stuk er- en herkenning bij elkaar. Het gevoel dat je zwakke en sterke ervaringen met elkaar kan delen en de verbondenheid die je onderling hebt’’.

Suzan

 ‘’Na twee weken ziek te  zijn moest ik op verzoek van de huisarts gaan bloedprikken. Vier uur later werd ik gebeld dat de huisarts direct naar mij toe zou komen. Ik bleek acute Leukemie te hebben (2011)’’.


‘’Ik heb door vallen en opstaan een hoop geleerd. Gezondheid is het allerbelangrijkste voor mij en ik hoop dat ik dit platform mensen kan motiveren, om goed voor jezelf te zorgen’’.

Florian

Uit onderzoek bleek ik de chronische darmziekte Colitis te hebben. Medicatie sloeg niet aan daarop werd besloten mijn dikke darm te verwijderen en een stoma aan te leggen.


‘’Door de impulsen van lotgenoten kreeg ik snel energie en drive om te herstellen, zoals praten en elkaar ondersteunen. Nu probeer ik lotgenoten te helpen waar mogelijk.’’

Lian

Door jarenlang seksueel en psychisch misbruik van een docent, leefde ik in continue angst, ontstond er een vorm van PTSS en kreeg ik uit het niets epileptische aanvallen.


‘’Voor mij was het hebben van mensen om me heen, die een soortgelijke shit rollercoaster hadden meegemaakt, ontzettend belangrijk. Omdat mensen je daardoor sneller en makkelijker begrijpen’’

‘’De juiste mensen om mij heen verzamelen betekende dat je hoop kon ontlenen aan elkaar. Elkaar door de diepste dalen kan heen trekken, en weten dat je op de anderen terug kan vallen. Dat is magisch.’’

Simon

Ik kreeg de diagnose van een reusceltumor in mijn onderrug.Door de pijn kon ik niet meer slapen of stilzitten.


‘’Door de Kapot Sterk Community kwam ik in aanraking met gelijkgestemden en kon ik goed praten over wat ik heb meegemaakt en horen hoe anderen soortgelijke situaties hebben ervaren, dit hielp enorm in de verwerking’’.

Bestel het nieuwe boek van Wouter: Mentaal Sterk!

Fotowall