Doe ook mee met de KAPOTSTERK Challenge!

De Kapot Sterk Challenge

‌1 mei – 25 juni

Een 8 weekse challenge waarin Wouter zichzelf weer top fit gaat trainen voor de zomer, na een, opnieuw, moeilijke periode. Deze keer neemt Wouter jou mee en kan je onder zijn coaching meedoen om ook jezelf in die summer shape te trainen of om te trainen naar de beste versie van jezelf. Er zijn 20 plekken beschikbaar zodat ik jou optimaal de aandacht kan geven.

Persoonlijk
trainingsschema

Wekelijkse 1 – 1
coaching meeting
met Wouter

Versterken van
jouw mindset

Persoonlijk
voedingsschema

Toegang tot de
Kapot Sterk
community

Mijn boek
Mentaal Sterk

Ga de challenge met jezelf aan!

De Kapot Sterk Challenge.

De eerste Kapot Sterk Challenge gaat 1 mei van start. Een 8 weekse challenge waarin Wouter zichzelf weer top fit wilt trainen na , opnieuw, een moeilijke periode. Deze keer neemt Wouter jou mee en kan jij door hem gecoacht worden om jezelf in die zomer shape te krijgen of te werken aan de beste versie van jezelf.


Om tot het maximale resultaat te komen ontvang je een persoonlijk trainings- en voedingsschema die na een uitgebreide intake is afgestemd op jouw doel. Daarnaast vindt Wouter het belangrijk om te werken aan de juiste mindset. Iets wat Wouter altijd heeft geholpen om het maximale resultaat te behalen. Aan de hand van wekelijkse 1-1 video calls ga ik jou coachen om alles uit deze 8 weken te halen, daarnaast hebben alle deelnemers toegang tot de besloten online Kapot Sterk Challenge Community waarin mede deelnemers hun progressie en ervaringen delen en Wouter zelf ook jou helpt om het maximale eruit te halen.

Klaar om jezelf fysiek en mentaal uit te dagen?

Dit biedt de challenge jou:

Trainingsschema

Je krijgt van Wouter een persoonlijk trainingsschema. Tijdens de coaching gesprekken kunnen daar nog kleine aanpassingen aan gedaan worden, afhankelijk hoe het gaat met de progressie.

Voedingsschema

Wouter levert jou een hap klaar voedingsschema, die is samengesteld naar aanleiding van het intake gesprek. Daarbij kijken we welke voedingstactiek het beste bij jou past.

1 – 1 coaching

Tijdens de wekelijkse 1-1 coaching gesprekken bespreken we hoe de week is gegaan en blikken we vooruit naar de volgende week. Wouter kan jij nog tips en tricks geven die jou helpen naar een ijzersterk resultaat.

Mindset

Wouter weet als geen ander hoe belangrijk het is om een sterke mindset te hebben. Tijdens de coaching gesprekken besteed je daar ook aandacht aan. Je zal niet alleen werken aan je fysiek maar ook je mentale kracht.

Toegang community

Je hebt toegang tot de Kapot Sterk Community waar mede deelnemers aanwezig zijn. Hierin kan iedereen zijn ervaring, voortgang en tips en tricks delen met anderen. Het is een omgeving om te motiveren en te inspireren.

Mentaal Sterk

Als speciaal cadeau ontvang jij het Mentaal Sterk boek van Wouter. Het nieuwe boek waarin Wouter al zijn kennis en ervaring deelt op het gebied van mentale kracht. Een boek vol handvatten die hij zelf gebruikte om nooit op te geven.

Chat functie

Binnen de community is er de mogelijkheid om met mij te chatten. Hierin kan je mij nog extra vragen stellen wanneer jij daar behoefte aan hebt.

App

De community en jouw schema’s zijn toegankelijk via de app op jouw telefoon. Handig voor als je onderweg bent of bijvoorbeeld al in de gym.

Ja! Ik doe mee!

Sterk dat je mee gaat doen met de Challenge!
Je kan kiezen uit twee soorten betaalopties, namelijk:

eenmalig

€ 199,-

  • Periode:  1 mei – 25 juni 2023
  • Incl. gratis boek Mentaal Sterk 

in 2 termijnen

2x € 99,50

  • Periode:  1 mei – 25 juni 2023
  • Incl. gratis boek Mentaal Sterk 

Bekend van:

Stuur een bericht