Consult (eenmalig  € 25,-)


Plan een consult in als je meer wilt weten over hoe Kapot Sterk jou kan helpen om volledig te herstellen na kanker. Daarnaast geeft het ons de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken. Het consult duurt 15 minuten en zal via een video call zijn.

Kapot Sterk Programma

Coaching programma voor iedereen die na kanker kapot sterk terug wil komen.

Boek: ‘Kapot Sterk’

Wouter Smit (‘Wutru’) traint intens en grensverleggend. Geen uitdaging is hem te groot en hij geeft álles om zijn doel te bereiken. Bij elke challenge volgt hij een strak en meetbaar plan. Tot een zeldzame tumor in zijn wervelkolom aan alle plannen een plotseling einde dreigt te maken. Wutru staat voor de ultieme uitdaging, de zwaarste van alle: overleven! ‘Train om écht sterk te worden. Train voor weerbaarheid, train voor onoverwinnelijkheid. Fysiek én mentaal!’

Kapot Sterk is het comeback-verhaal van Wutru.

Spreker


’Wouter laat mensen in zien dat er geen waardige excuses zijn, hoe uitdagend je moeilijkheden ook lijken, iedereen heeft het vermogen om te ze te overwinnen. Door de uiterste confrontaties van het leven aan te gaan ontdek je jouw ware identiteit en potentieel.

 

JA, ik wil graag Wouter als spreker boeken!

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op om te kijken hoe ik jouw event kan versterken!

"Let's do this!"

 

JA, ik wil graag een consult!

Voor een eenmalige investering in jezelf van € 25,- voor 15 min kunnen we elkaar leren kennen en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

"Let's do this!"

SAMEN ZIJN WE KAPOTSTERK

''Er zijn geen waardige excuses om niet te kunnen slagen, hoe uitdagend je moeilijkheden ook lijken. Iedereen heeft het vermogen om te overwinnen.''


ADVIES

mindset

TRAINEN